Nieuw

Izegem

395.000 €

REF 3825267

VOLLEDIG GERENOVEERDE HALF-OPEN WONING MET 4 SLPKS, INPANDIGE GARAGE EN ZONGERICHTE TUIN

OMSCHRIJVING

Op een zeer rustige ligging nabij het centrum van de Bosmolens is deze volledig gerenoveerde woning gelegen met maar liefst 4 ruime slaapkamers, een inpandige garage en een zuidgerichte tuin. 

Deze ruime half-open woning is  in 2024  volledig gerenoveerd tot een prachtige en unieke woning met zowel authentieke elementen zoals de marmer in de inkomhal alsook een prachtige kwalitatieve moderne afwerking. Ook is er tijdens de renovatie zeer veel aandacht besteedt aan de energiezuinigheid van dit pand. Zo zijn alle ramen vernieuwd in Hoogrendementsbeglazing in PVC-schrijnwerk met elektrische rolluiken.  Vervolgens is zowel het dak volledig geïsoleerd alsook de muren en vloeren voorzien van isolatie. Daarnaast wordt de hele woning ook voorzien van centrale verwarming op aardgas via een energiezuinige condensatieketel. 

Verder zijn ook alle vloeren, waterleidingen, elektriciteit, verwarming, sanitaire voorzieningen en keuken volledig vernieuwd. Zo is de elektriciteit op heden ook volledig conform. Als final-touch wordt deze prachtige woning bij de afwerking volledig geschilderd en heeft u nog inspraak in de kleuren van de slaapkamers. Ook de voorgevel van deze unieke woning wordt nog gekaleid tot het eindresultaat die u in de foto’s terugvindt.

Kortom deze prachtige eigendom zal een volledig nieuwe look krijgen na deze volledige renovatie, waarbij de nieuwe eigenaar(s) zullen thuiskomen in een energiezuinige en uniek afgewerkte woning met veel ruimte en afgewerkt met zeer kwalitatieve materialen. 

U kan deze volledig gerenoveerde woning tevens aankopen aan het voordeeltarief van 3% verkooprechten !! 

Deze volledige renovatie is in volle gang en zal volledig afgewerkt zijn binnen 4 maanden, zodat u bij de akte meteen kan intrekken in uw nieuwe thuis! 

Indeling: 

Droge kelder

Gelijkvloers: Prachtige sfeervolle inkomhal – Zeer lichtrijke en ruime woonkamer voorzien van een parketvloer alsook een wandkast met een ingebouwde gashaard. Deze sfeervolle leefruimte is verder afgewerkt met prachtige glazen deuren en voorzien van unieke ingebouwde verlichting – aansluitend vinden we deze prachtige nieuwe volledig ingerichte keuken met een werkblad en eiland in Terrazzo (voorzien van een vaatwas, ingebouwde koelkast, keramische kookplaat, dampkap, warmeluchtoven)  met bijhorend groot eiland met zicht op de zongerichte tuin – inpandige garage met een nieuwe automatische sectionale poort. Daarnaast vinden we boven de garage via een valtrap de zolder, die u kan gebruiken als extra stockageruimte – ingebouwde vestiaire – apart gastentoilet voorzien ruime badkamer voorzien van een prachtige inloopdouche, ligbad en dubbele wastafel met bijhorend kastmeubel, spiegel en kolomkast – aansluitend vinden we de wasruimte 

1ste verdieping: lichtrijke nachthal voorzien van een ingebouwde kast – 2de badkamer voorzien van een prachtige inloopdouche, wastafel met bijhorend kastmeubel en spiegel en een hangtoilet – 2 ruime slaapkamers 

2de verdieping: via de vaste trap bereiken we de zolderverdieping die voorzien is van 2 ruime afgewerkte slaapkamers. 

Zuid-gerichte tuin met een nieuw aangelegd terras en een ingezaaide tuin die tevens volledig omheind is en achteraan nog een toegang heeft tot een wandelpad.  Daarnaast is er zowel een regenwaterput als een steenput aanwezig die aangesloten is op de woning. 

Troeven: 
-Volledig gerenoveerde woning (2024)
-Zeer kwalitatieve en unieke afwerking 
-4 ruime slaapkamers
-2 badkamers 
-Inpandige garage
-Zuidgerichte tuin met volledig nieuw aangelegd terras
-Volledig nieuwe keuken met een eiland en voorzien van alle toestellen
-Isolatie in het dak, vloer en muren
-Hoogremendementsbeglazing met elektrische rolluiken
-Centrale verwarming via een energiezuinige condensatieketel
-Volledige woning wordt geschilderd

Bent u op zoek naar een volledig gerenoveerde woning met 4 slaapkamers, garage en een zongerichte tuin?  Dan is deze prachtige en energiezuinige woning zeker het bezoeken waard! Contacteer ons snel via 0497 64 13 80 of info@thuis-gevoel.be voor een bezoek ter plaatse. 
 

Energie-index in kWh / m2a: 173
Energieklasse: B
A+
A
173 kWh/m²a Energy class B
B
C
D
E
F
G
H
Energie
Energie-klasse: B
Energie-index: 173 kWh/m²

Voorzieningen en functies

Voorzieningen
Aardgas
Distributie
Elektriciteit
Internet
Riolering
Stadswater

Matthias Averbeke

vastgoedadviseur

 

+32 497 64 13 80

info@thuis-gevoel.be

Wenst u meer info over deze woning ?

Betalingscalculator

1,332.27
per maand
  • Hoofdsom en rente
  • Onroerendgoedbelasting
  • HOA fee
1,332.27

OVERZICHT

Type

Huis

Grondoppervlakte

398 m²

Bewoonbare oppervlakte

207 m²

EPC-waarde

173 kWh/m²

INDELING

Slaapkamer

4

Kelder

1

Keuken

1

Badkamer

2

Woonkamer

1

Tuin oriëntatie

Zuidoost

OVERZICHT

Type

Huis

Grondoppervlakte

398 m²

Bewoonbare oppervlakte

207 m²

EPC-waarde

173 kWh/m²

INDELING

Slaapkamer

4

Kelder

1

Keuken

1

Badkamer

2

Woonkamer

1

Tuin oriëntatie

Zuidoost

ligging

Blekerijstraat
79 |
8870
Izegem

Kaart

Vervoer
Supermarkten
Scholen
Restaurants
Apotheken
Ziekenhuizen

gallerij

Vergelijk aanbiedingen

Matthias Averbeke